امروز چهارشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۸
تاثیر مصرف روغن زیتون در پیشگیری از ابتلا به دیابت
به گزارش خبرنگار مهر، دانشمندان ترکیبی را در روغن زیتون شناسایی کرده اند که ممکن است با کمک به بدن برای ترشح انسولین بیشتر، از ابتلا به دیابت پیشگیری کند و مسیری در راستای شیوه های کم هزینه مقابله با این بیماری ایجاد کند.
محققان دانشگاه ایالتی ویرجینیا آمریکا دریافته اند که ترکیب اولئوروپین موجود در زیتون به ترشح انسولین بیشتر کمک می کند؛ انسولین مولکول سیگنالده مرکزی بدن است که متابولیسم را کنترل می کند.
ترکیب مشابه مولکول سیگنالده دیگر موسوم به آمیلین را حذف می کند؛ آمیلین مولکولی است که در بیماری دیابت نوع۲ بیش از اندازه تولید می شود و توده های مضری را تشکیل می دهد. در این دو شیوه متمایز، اولئوروپین به پیشگیری از شروع بیماری کمک می کند.
"بن سو"، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این کشف می تواند به بهبود فهم ما از مبنای علمی فواید سلامت محصولات زیتون و توسعه استراتژی های جدید و کم هزینه مقابله با دیابت نوع۲ و چاقی مرتبط با آن کمک کند.»
تماس با ما
دفتر مرکزی : خیابان میرداماد، نبش شمالی میدان مادر، برج بیژن، طبقه 11 واحد 1
تلفن : 22255817 و 22255818
آدرس کارخانه : آمل شهرک صنعتی چمستان
تلفن : ۰۱۱۴۴۶۶۷۵۶۶

 


تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ویونی می باشد.
طراحی سایت : ایران طراح